Начало » Новини » MF eXperience Tour в България

MF eXperience Tour в България

В рамките на три дни (30.05-01.06.23) фирма Варекс и екипът на Massey Ferguson организираха повече от успешeн MF eXperience тур в с. Килифарево.

MF eXperience Tour е паневропейско събитие, създадено СЪС и ЗА фермери, с насочени дейности, уникални за нуждите на бизнеса им. Това е турне, организирано от Massey Ferguson в сътрудничество с местни дилъри, което пренася предложението от продукти, технологии и услуги на бранда – директно до полетата в цяла Европа.

По време на проведеното мероприятие земеделски производители от цяла България имаха възможността да научат, видят и изпробват най-новата и надеждна гама от продукти и технологии на марката Massey Ferguson, но и да научат повече за услугите, предлагани от корпорацията AGCO.

Това специално клиентско изживяване се осъществи в една привлекателна, гостоприемна, приобщаваща и приятелска атмосфера. Българските фермери имаха възможността да бъдат част от едно информативно и приятно събиране, да общуват с други земеделски ентусиасти, експерти на MF и специалисти на ВАРЕКС относно предлаганите от Massey Ferguson технологии, техника, обслужване, сервиз, гаранции, а дори и относно сцеплението на гумите.

Всички присъстващи имаха възможността да премерят сили и умения в игри, тествайки изложените машини. Основната цел на тези игри бе да открият комфорта, лекотата на използване и високата гъвкавост на машините на Massey Ferguson.

За да подпомогнат тези дейности, партньорът на марката – Trelleborg също присъства, за да разкаже на българските земеделски производители относно новостите и възможностите за сътрудничество с машините на Massey Ferguson. AGCO Finance и AGCO Parts също бяха на разположение на фермерите, за да им предоставят промоционални си предложения.

Ключови факти относно MF eXperience Tour:

8 ДЪРЖАВИ
Тази година обиколката на екипа на MF EXPERIENCE ще бъде в Италия, Испания, Румъния, България, Полша, Финландия, Германия и Франция.

13 000+
Посетители от 2018 г. (5400 през 2022 г.)

Можете също така да разгледате…