Начало » За нас

За нас

ДОБРЕ ДОШЛИ В САЙТА НА ВАРЕКС

Фирма ВАРЕКС представя на българския пазар едни от най-големите и утвърдени имена на производители на селскостопанска техника.

ВАРЕКС е официалният дистрибутор за България на машините с марката MASSEY FERGUSON – безспорен лидер от световна величина със 175-годишна история в производството на машини за селското стопанство. Натрупаният дългогодишен опит носи харизмата на онаследяваното поколения наред фамилно стопанство, дължащо успеха си на марката машини MASSEY FERGUSON.

Фирмата предлага пълна гама техника и от други водещи световни производители на висококачествени селскостопански машини като Claydon, Galucho, Gaspardo, Grim, Gustrower, Seppi-M, Nardi, Sitrex, Kurt, Pezzolato, Corvus и други.

С цел по-добро присъствие, близо до своите клиенти, ВАРЕКС има пълно териториално покритие с представителства в основните земеделски региони на страната – Пловдив, Стара Загора, Добрич, Русе, Плевен, Монтана, София и предстои разширяване на покритието в югоизточна България. Екипът на ВАРЕКС е посветен изцяло в услуга на фермерите – от консултацията при продажбата на нови машини с препоръчани нови технологии за прилагане на прецизно земеделие, през техническото обслужване и снабдяване с оригинални резервни части, масла и консумативи. Целият състав на фирмата е високо квалифициран – регулярно се провеждат обучения за новостите в предлаганите машини и технологии. Следпродажбените услуги се провеждат по стандартите на основните ни партньори, което е предпоставка за високо самочувствие на екипа и осигурява надеждна техническа поддръжка на клиентските машини.

Слоганът на фирмата е Сериозни машини за сериозни стопани, което ангажира целия екип на фирмата да се отнася с голяма отговорност и да работи в услуга на своите клиенти, така че ВАРЕКС да е предпочитаният партньор в дългосрочен план.

Служителя

Локации

Продадени машини

Доволни клиента

Години в бизнеса

Партньора

Нашите партньори