Начало » Новини » Проведено обучение относно торачките GASPARDO PRIMO

Проведено обучение относно торачките GASPARDO PRIMO

В края на месец февруари в Централния ни търговско-сервизен комплекс в гр. Пловдив, бе проведено търговско-сервизно обучение относно най-новите и висококачествени торачки PRIMO на марката MASCHIO GASPARDO.

По време на обучението бе разгледана цялата гама от торачки, като най-голямо внимание беше обърнато на най-високия клас торачки PRIMO EW ISOTRONIC – торачки с ISOBUS, подготвени за „прецизно земеделие“,
със секционен контрол и контрол на променливата норма.

Търговците и сервизните специалисти на ВАРЕКС отблизо се запознаха с тази прецизна машина, като получиха и практическо обучение за целта. Направената демонстрация на електроника и калибриране бе на торачка, свързана с трактор MASSEY FERGUSON.

Торачката GASPARDO PRIMO EW ISOTRONIC с гордост се нарежда до най-известните марки, като дори има екстри, които не присъстват при другите брандове.

Гамата торачки PRIMO се предлага като цяло в три версии: PRIMO M (с ръчно управление на разпределението), PRIMO E (с непрекъснато електронно управление на разпределението) и PRIMO EW (с
електронно управление на разпределението и непрекъснато претегляне). Версиите E-EW се предлагат и във версията ISOTRONIC, ISOBUS комуникационния протокол на MASCHIO GASPARDO за връзка с компютъра на трактора и за извършване на контрол с променлива норма на торене и презастъпване.
Разпръскване 21-36 м., Обем на бункера – до 3200 л., Максимален поток – 640 кг./мин., кит за окрайчване, калобрани, везна, гюрук и осветление.

Можете също така да разгледате…