Начало » Новини » MF By You – нова услуга за фабрично оборудване

MF By You – нова услуга за фабрично оборудване

Massey Ferguson, световна марка на AGCO (NYSE:AGCO), с гордост представя MF By You, нова услуга за фабрично оборудване, която позволява на фермерите да определят тракторите си така, че да отговарят по-добре на техните агрономически, комфортни или оперативни очаквания.

„Знаем, че всяка ферма и фермер имат различни нужди, затова сега разширяваме MF eXperience, за да гарантираме, че нашите трактори ще отговарят на разнообразието от изисквания на фермерите, и че процесът ще улесни работата на дилърите“, обяснява Жером Обрион, маркетинг директор Massey Ferguson, Европа и Близкия изток.

„Нашите обширни глобални консултации „Гласът на клиента“ гарантират, че всеки трактор MF е „Проектиран от фермери за фермери“. MF By You, разширява нашето лично отношение, като дава възможност на фермерите да избират от допълнителните екстри, от които се нуждаят“, допълва той.

Тракторите Massey Ferguson са известни с лесната си и надеждна работа и се предлагат с добро серийно оборудване. Всички клиенти могат също така да адаптират допълнително покупките си, като избират различни опции по време на поръчката си, използвайки новите дилърски „MF конфигурации“.

Спецификация по поръчка

MF By You прави още една стъпка напред в процеса на покупка, като дава възможност на клиентите да избират допълненителни елементи и модификации към своите машини.

„Широкият избор от фабрично монтирани допълнения е предназначен да даде възможност на собствениците да увеличат продуктивността и комфорта, да повишат производителността и да подобрят работата си. Например, централната система за напомпване на гумите предпазва почвата от уплътняване, като същевременно намалява износването на гумите и разхода на гориво“, казва г-н Обрион.

„Другите допълнения на MF By You увеличават гъвкавостта, позволявайки например MF Guide да се монтира на кабини Visio Roof – осигурявайки предимството както на най-добрата в класа видимост, така и на точното водене. И за да гарантираме, че нашите трактори отговарят на всяко специфично изискване, сервизът предлага и специални джанти и гуми, които не са налични в стандартната оферта“, продължава той.

Други допълнения в широката гама включват – поръчката на тонирани стъкла, постелки за пода и покривала за седалките, и т.н. Всичко, от което фермерите се нуждаят, за да подобрят ефективността или своя комфорт, ще бъде достъпно чрез MF By You.

Работилница, посветена на MF By You

MF By You се помещава в нова специализирана работилница с площ 1000 кв. м. в завода в Бове, която е достатъчно голяма, за да побере десет трактора. Тук всички модификации и допълнения се монтират от специално обучени инженери, които приспособяват тракторите към желаните от всеки фермер индивидуални спецификации.

Това също така значително опростява процеса на покупка за дилърите, които вече могат да доставят допълнително, напълно одобрено оборудване, което е монтирано в завода.

Цялото монтирано оборудване и извършените дейности са в съответствие със законовите разпоредби и изискванията за хомологация. Те също така отговарят на същите строги стандарти за качество, но и се покриват от същата гаранция на MF, за да се осигури пълно спокойствие на земеделските производители.

Може да научите повече за предлаганите модификации и допълнителни специални елементи за машините ОТТУК.

За AGCO
(NYSE:AGCO) е глобален лидер в проектирането, производството и дистрибуцията на селскостопански машини и технологии за прецизно земеделие. AGCO осигурява стойност за клиентите чрез диференцираното си портфолио от марки, включващо основни марки като Fendt®, GSI®, Massey Ferguson®, Precision Planting® и Valtra®. Задвижвана от решенията за интелигентно земеделие Fuse®, пълната гама от оборудване и услуги на AGCO помага на фермерите да изхранват устойчиво нашия свят. Основана през 1990 г. и със седалище в Дулут, Джорджия, САЩ, AGCO има нетни продажби от приблизително 12,7 млрд. долара през 2022 г. За повече информация посетете www.AGCOcorp.com. За новини, информация и събития на компанията, моля, следвайте ни в Twitter: @AGCOCorp. За финансови новини в Twitter, моля, следвайте хаштага #AGCOIR

Можете също така да разгледате…