Начало » Новини » MF 5S.145 DYNA-6 СПЕЧЕЛИ НАГРАДАТА „ТРАКТОР НА ИСПАНИЯ ЗА 2022 г.“

MF 5S.145 DYNA-6 СПЕЧЕЛИ НАГРАДАТА „ТРАКТОР НА ИСПАНИЯ ЗА 2022 г.“

Massey Ferguson, световна марка на AGCO (NYSE:AGCO), с гордост обявява, че нейният изключителен и универсален трактор MF 5S.145 Dyna-6 получи наградата „Трактор на 2022 г. за Испания“ на церемония, проведена в Политехническия университет в Мадрид на 22-ри април.

Заедно с наградата Red Dot за най-добър продуктов дизайн за 2022 г., получена в края на месец март, трактор MF5S определено се доказа като изключителен и надежден трактор в своя клас. Дизайнът включва тесен капак за отлична видимост (до 4 м. пред трактора), малък радиус на завиване – от 4 м. за превъзходна маневреност, плюс опростена, надеждна работа за ненадмината гъвкавост, което прави този Massey Ferguson като най-добрия в класа трактор в този конкурентен пазарен сегмент.

„Всички в Massey Ferguson са доволни, че MF 5S.145 Dyna-6 спечели тази високо ценена награда, която демонстрира как Massey Ferguson поставя стандарта в този важен пазарен сектор. От пускането си на пазара серията MF 5S бързо спечели отлична репутация. Той съчетава компактните размери, изисквани от животновъдите и фермерите по света, заедно с превъзходна производителност, ергономичност и комфорт за обработваемите дейности. Като истински многофункционален трактор – MF 5S предлага правилния избор на мощност и спецификации, които да отговарят на всички приложения. Тези модерни трактори също така осигуряват лесна работа и подобрени функции с ниски експлоатационни разходи.“, отбелязва маркетинговия директор на Massey Ferguson за Европа и Близкия Изток.

ПРЕС СЪОБЩЕНИЕ

Можете също така да разгледате…