Начало » Новини » MASSEY FERGUSON ПРЕДСТАВИ НОВА ЕРА ТРАКТОРИ ЗА МЛЕЧНИ ФЕРМИ И ЖИВОТНОВЪДСТВО: MF5S

MASSEY FERGUSON ПРЕДСТАВИ НОВА ЕРА ТРАКТОРИ ЗА МЛЕЧНИ ФЕРМИ И ЖИВОТНОВЪДСТВО: MF5S

Massey Ferguson, световният бранд на AGCO, с гордост представи днес на своите клиенти пет нови модела трактори от 105 к.с. до 145 к.с. Универсалната серия MF 5S съчетава в себе си: висока производителност, комфорт, многофункционалност и пъргавина. Те са с най-добрата в класа видимост и специални характеристики,а това ги превръщат и в най-добрите трактори за товарачи. Със своите компактни размери- 2,55 м. междуосие, превъзходна видимост, висок хидравличен поток и контрол, MF 5S допълнително надгражда известната репутация на Massey Ferguson като водещ специалист по товарачите. Всички модели от тази серия могат да бъдат доставени с подготовка за товарач или вече оборудвани с фабрично вграден товарач от серията Massey Ferguson MF FL.

За обработваеми и смесени земеделски операции тракторите MF 5S предлагат множество функции за подобряване на производителността. Капацитетът за повдигане на задния навес се увеличава до 5700 кг. в целия диапазон и до 6000 кг. при някои специфични обстоятелства, като капацитетът на предния навес се увеличава от 2500 кг. на впечатляващите 3000 кг. В съчетание с по-високото си брутно тегло (9 500 кг. GVW), тракторите могат да работят безопасно с по-широки инвентари за подобряване на работния потенциал. Най-новата технология за интелигентно земеделие допълнително се подобрява производителността и ефективността на машините с по-лесни за използване функции за прецизно земеделие като: MF Connect телеметрия, MF Guide автоматично водене, MF секшън контрол и MF контрол на нормата.

Независимо дали става на въпрос за обработваема, животновъдна или млечна ферма – тези ясни, надеждни, удобни, гъвкави и добре оборудвани трактори осигуряват нуждите на съвременните фермери, предлагащи им същевременно с това и ниски експлоатационни разходи. Всички пет модела от серията MF 5S се предлагат с избор на ESSENTIAL, EFFICIENT или EXCLUSIVE спецификации. Тези пакети включват набор от функции за повишаване на производителността и комфорта, които отговарят на редица приложения. Типичните варианти на оборудването включват мощност на хидравличната помпа, контрол на клапаните, AutoDrive, управление на джойстика и окачване на кабината.

ПРЕС СЪОБЩЕНИЕ

ВИРТУАЛНА РАЗХОДКА

Можете също така да разгледате…