Начало » Новини » 75-ТО ИЗЛОЖЕНИЕ SIMA В ПАРИЖ ОТ 24 ДО 28 ФЕВРУАРИ 2013Г.

75-ТО ИЗЛОЖЕНИЕ SIMA В ПАРИЖ ОТ 24 ДО 28 ФЕВРУАРИ 2013Г.

75-ТО ИЗЛОЖЕНИЕ SIMA В ПАРИЖ ОТ 24 ДО 28 ФЕВРУАРИ 2013Г.

Брандовете, които фирма Варекс представлява на Българския пазар взеха участие в най-голямото международно селскостопанско-бизнес изложение SIMA, което се проведе в северен Париж в изложбения център Villepinte от 24ти  до 28ми февруари 2013година.

    На изложението бяха заявили участие повече от 1350 представители, които показаха общо 1650 марки. Бяха показани над 300 иновативни идеи в различни отрасли.Общото посещение надминава 210хил.ч. от които 150 хил.ч са реални купувачи, търговци и земеделски производители.

   На шоуто бяха поканени международни експерти от Франция и Англия, които запознаха посетителите и фермерите с актуалните теми от селското стопанство, лесничейството и животновъдството.

  Една от марките, които фирма Варекс предлага на своите клиенти Valtra показа пълна гама от модели от сериите A, N, S, T от трето поколение. Всички модели са съобразени с изискванията на европейския съюз за норма на отработили газове и ниво на шум TIER 4 Interim и са в серийно производство.

   На изложението бяха посрещнати с изключителен интерес новите компактни модели N93 и N103, които се отличават с добра мнаевреност, лесни за управление , отлично съотношение между мощност и тегло. Подновената Т серия на Valtra,  Т163 Eco Power намалява разходът на гориво с 10% в сравнение с другите трактори със същия размер.

  Тракторите показани на изложението SIMA 2013 застъпват отделни сегменти, като горското стопанство, комуналните стопанства и др.

Фирма Варекс предлага на своите клиенти които желаят да закупят трактор Valtra повече от половин милион комбинации от екстри и аксесоари също и различни цветове, които да задоволят и най-изискания вкус.

Можете също така да разгледате…