Начало » Новини » 10 ГОДИНИ ОТ ОТКРИВАНЕТО НА ЦЕНТРАЛЕН ТЪРГОВСКО-СЕРВИЗЕН КОМПЛЕКС ПЛОВДИВ

10 ГОДИНИ ОТ ОТКРИВАНЕТО НА ЦЕНТРАЛЕН ТЪРГОВСКО-СЕРВИЗЕН КОМПЛЕКС ПЛОВДИВ

На 10.06.2020 г. фирма „Варекс“ отбеляза 10 години от откриването на Централния търговско-сервизен комплекс за селскостопанска техника в гр. Пловдив – АМ Тракия, 136 км. Комплексът е централна база на ВАРЕКС за дистрибуция на богата гама от самоходни машини и прикачен инвентар от марките Massey Ferguson, Laverda, GRIM, Great Plains, Galucho, Gaspardo, Lemken, Seppi-M, Kurt, Pezzolato и др.

Тук е разположен централният склад за резервни части и оборудван сервиз за подготовка на машините преди тяхната доставка до съответния клиент. Разполага с изложбена зала, офиси и зали за обучение. Преди точно 10 години управителите прерязахa лентата и поставиха началото! С много работа и ентусиазъм от страна на екипа, вече е налице една изключително съвременна база, която разполага с всичко необходимо за задоволяване на потребностите на клиентите.

На събитието присъстваха двамата управители Елисавета Маркова и Иван Масларов, клиенти и служители на фирмата. Г-н Масларов изнесе приветствени слова към събралите се гости и ги увери, че фирма Варекс ще работи все по-усърдно, за да може да бъде по-близо до тях, но и да оправдае техните очаквания.

Можете също така да разгледате…