Начало » Новини » ФИРМА ВАРЕКС ОТКРИ НОВ ТЪРГОВСКО-СЕРВИЗЕН ЦЕНТЪР В ГР.РУСЕ НА 06.11.2014

ФИРМА ВАРЕКС ОТКРИ НОВ ТЪРГОВСКО-СЕРВИЗЕН ЦЕНТЪР В ГР.РУСЕ НА 06.11.2014

Фирма ВАРЕКС откри нов търговско-сервизен център в гр.Русе

На площ от 1000 кв м. фирма Варекс откри нов търговско-сервизен комплекс за селскостопанска техника в гр.Русе. Инвестицията в новия комплекс е на стойност над 3 млн. лв. 

Oфициалното откриване на новия търговско – сервизен център на фирма ВАРЕКС се състоя на 06.11.2014г. в гр.Русе,  на бул. Христо Ботев и кръстовището с бул. Васил Левски.

На откриването присъстваха официални лица от България, както и представители на партньора на Варекс – концерна AGCO.

Гостите станаха свидетели на грандиозно организирано дефиле на трактори с марките Chellenger и Massey Ferguson. На Събитието бяха зам.- областният управител на Русе Станимир Станчев, заместник кметът на Община Русе Димитър Наков, Деканът на аграрно-индустриалния факултет в Русенски университет проф. Д-р инж. Пламен Кангалов и други влиятелни гости, които изказаха своите поздравления за инвестицията в град Русе. 

В новия агроцентър на Варекс в Русе ще се предлага пълната гама селскостопански машини в портфолиото на фирмата за нуждите на всяко стопанство – трактори и комбайни от марките Challenger и Massey Ferguson, комбайи – Laverda, телескопични товарачи – Dieci и MF, почвообработващи машини – Great Plains, Goizin, прикачни машини за всички сфери в земеделието – Gaspardo, мулчари – Seppi-M, адаптери за царевица – Capello и много др.  

Един от управителите на фирмата Иван Масларов заяви „Днес е изключително важен ден за нас – съдружниците, както и за нашия екип. Полагаме изключителни усилия в изграждането на инфраструкура, регионално покритие, обезпеченост със сервиз и резервни части в името на нашите клиенти и услугите, които им предоставяме. Благодарим на нашия партньор AGCO за подкрепата, която ни оказват!“

Клиентите на компанията могат да разчитат на все по-качествено сервизно обслужване, благодарение не само на специализираното оборудване и оригинални резервни части, но и на висококвалифицираните ни сервизни специалисти. Фирмата инвестира постоянно средства и време за развитието на своите кадри изпращайки ги на множество обучения, както в чужбина така и в специално изградените ни обучителни центрове в базите в Пловдив и Русе.

Чрез непрекъснато разрастване на регионалното покритие, както и на сервизните центрове в цяла България фирмата може да откликне на всяка нужда на своите клиенти.

Варекс е динамично развиваща се компания с годишен оборот над 25 милиона лева.

Можете също така да разгледате…