Начало » Следпродажбени услуги » Техническо обслужване

Техническо обслужване

Поддържайте максимална производителност с професионалното обслужване от сервизните специалисти на ВАРЕКС ООД
ВАРЕКС ООД се гордее, че разполага с екип от високо квалифицирани и добре оборудвани сервизни екипи, с повече от 25 сервизни инженери, които редовно получават най-доброто и ново специализирано обучение за съответната техника, но и текуща програма за увеличаване на техния брой във фирмата ни. Сервизните екипа са ръководени от много опитни сервизни мениджъри, които с удоволствие ще изпълнят Вашите изисквания за обслужване.
Всеки екип разполага с оборудване, включващо най-новата компютърна диагностика и всички необходими специализирани сервизни инструменти.

В допълнение към това ние сме специализирани и в мобилното обслужване, така че винаги да сме на линия, както за Вашето стопанство, така и на полето. Мобилните ни екипи разполагат с добре оборудвани мобилни работилници, което означава, че повечето ремонтни дейности могат да бъдат завършени още при първото посещение.

Защо трябва да се обърнете към нас? Професионалното редовно обслужване ще намали времето на престой, ще увеличи както производителността, така и икономията на горивото, ще намали и общите разходи, а това е от съществено значение за поддържането на максимална производителност на Вашата селскостопанска техника.
Свържете се с Вашия регионален сервизен екип на ВАРЕКС за договор за обслужване на конкурентни цени, както за нови, така и за употребявани машини от марките, които предлагаме.