Начало » Следпродажбени услуги » Оригинални резервни части

Оригинални резервни части

Оригиналните части от ВАРЕКС осигуряват най-високото качество и гарантирани работни характеристики на Вашата селскостопанска техника, намаляват времето за ремонт и поддръжка. Използвайте само части и продукти, които са разработени специално за Вашата машина, тествани и одобрени за оптималното й функциониране.

Предлагаме оригинални резервни части за марките CHALLENGER, MASSEY FERGUSON, LAVERDA, SEPPI M, GASPARDO, GUSTROWER, PEZZOLATO, GALUCHO, KURT, CLAYDON и други. Разгледайте всички марки тук.

Обадете се в най-близкия филиал на ВАРЕКС и ще получите компетентно обслужване от нашите специалисти за резервни части.

Официален дилър на AGCO

Като официален дилър на AGCO нашата основна цел е да предложим най-добрата локална поддръжка за всяка машина – стара или нова, така че собственикът на Massey Ferguson, Challenger, Laverda да може да се възползва от следните предимства:

90 % наличност на резервни части за популацията машини от тези марки в България;

100 % оригинални части - безкомпромисно качество на разумна цена;

Доставка в рамките на 24 часа на неналичните в България части до филиал на фирма Варекс;

7 склада в България близо до Вас. Доставка до Вашия град на следващия ден;

12 месеца гаранция на частите, когато са монтирани от специализиран сервиз на фирма Варекс;

Екип от специалисти резервни части с голям опит, които ще Ви помогнат на всички етапи – от определяне на правилната резервна част до доставката и по най-бързия и изгоден за Вас начин.

резервни-части-2

Image 1 of 3

Ключът към намаляване на оперативните и разходите по поддръжка са специализираните програми на фирма Варекс:

ОРИГИНАЛНИ МАСЛА, ГРЕС И АНТИФРИЗ MASSEY FERGUSON

Смазочните продукти на Massey Ferguson са специално разработени, за да помогнат на машините MF да постигнат пълния си потенциал за производителност. Тези масла са тествани от инженери на Massey Ferguson и одобрени за специфични приложения – двигател, трансмисия и хидравлика. Оптималната функция на машината е гарантирана, дори и при най-тежките експлоатационни условия.

ПРОГРАМА REMAN – ФАБРИЧНО РЕЦИКЛИРАНИ КОМПОНЕНТИ

REMAN е процес, при който компонентите се възстановяват до фабричните толеранси и работни спецификации, след това се тестват, за да се гарантира, че ще работят като нови, дори още по-добре. Понякога това е единственият начин да се осигури резервна част за много стари машини. При това цената е по-добра, а гаранцията отново е 12 месеца!

ПРОГРАМА НА MASSEY FERGUSON 10+

Нека Вашата машина бъде изцяло Massey Ferguson, независимо от възрастта!

Тази програма предлага достъпни решения, първокласно качество на достъпни цени за техника на повече от 10, 20 и дори 30 години.

ПРОГРАМА ЗА ИЗВЪНСЕЗОННИ ПОРЪЧКИ

Защо да купувате заместители, когато можете да имате качествени оригинални резервни части на същата цена.  Поръчайте преди сезона необходимите резервни части спестявайки си време, нерви и средства. Следете нашите сезонни кампании тук и в нашата facebook страница, за да се възползвате от допълнителни отстъпки и различни бонуси.

Фирма Варекс Ви помага да поддържате Вашата земеделска техника в готовност за още по-добри добиви.