Начало » Новини » Серията MF3S – Нова ера в обикновените специализирани трактори

Серията MF3S – Нова ера в обикновените специализирани трактори

Само няколко месеца след представянето си, новият трактор MF 3FR бе избран за финалист в категорията TOTY Awards 2023 – „Best of Specialised“! Това е голям момент на гордост за марката Massey Ferguson, тъй като обновените й Born to farm машини не спират да получават международни отличия, като ние сме абсолютно сигурни, че тепърва и ще продължат да трупат успехи.

Новата серия MF 3 Specialty е идеалният партньор за специализирани производители, като Вас, търсещи мощен и икономичен трактор, който ефективно да изпълнява широка гама от задачи, като същевременно намалява текущите разходи.

Разработени, за да осигурят по-висока производителност, тракторите съчетават комфорт и лесна работа с нов флагман, разширяващ гамата до 120 к.с., осигурявайки мощността за изпълнение на най-взискателните задачи. Новата трансмисия „Eco“ 30F/15R с PowerShuttle и Speedshift предлага богат избор от скорости, за да пасне перфектно на всички операции. Със своята максимална скорост от 40 км/ч, постигната при по-ниски обороти на двигателя, той работи тихо и спомага за пестенето на гориво.

С представянето на серията MF 3 Specialty, Massey Ferguson продължава своя привличащ вниманието стил, видян за първи път при усъвършенстваната серия MF 8S, с емблематичната сива саблена ивица и кабина.

За максимална гъвкавост Massey Ferguson предлага шест версии с пет модела, от 75 к.с. до 120 к.с., с множество опции за персонализиране на вашия трактор MF, за да отговаря на вашите точни изисквания.

За повече информация и оферти, свържете се с нашите регионални търговци на националния ни телефонен номер: *7007.

Можете също така да разгледате…