Начало » Новини » Прекрасен щанд, много нови машини и реализирани сделки на щанда на ВАРЕКС по време на БАТА АГРО 2023

Прекрасен щанд, много нови машини и реализирани сделки на щанда на ВАРЕКС по време на БАТА АГРО 2023

За поредна година фирма ВАРЕКС ООД взе участие в най-голямото селскостопанско изложение у нас БАТА АГРО 2023, което се проведе на летището в Стара Загора. След края на събитието, равносметката е повече от добра: премиера на нова техника, общо 58 на брой изложени машини, над 14 марки, демонстрация на най-новите тенденции в селскостопанската техника, множество посетители на щанда и реално осъществени сделки. Чрез правилно планиране на заявките на агромашините и добрата логистика, ВАРЕКС винаги успява да достави техниката навреме за своите клиенти, съобразявайки се с техните нужди и очаквания.

По време на изложението – Варекс дебютира с пръскачките Chafer и хедерите за царевица и слънчоглед на марката Geringhoff. Прикачните и самоходни пръскачки от марката CHAFER предлагат комбинация от технологичен напредък с лекота на използване, докато първокласните компоненти осигуряват отлична надеждност и водещи на пазара резултати.

Chafer Machinery създават здрави, технологично напреднали и лесни за работа машини за пръскане на култури. Създадени по поръчка за всеки отделен клиент, пръскачките Chafer предлагат изключително представяне и производителност. Гамата от прикачни, навесни и самоходни пръскачки на Chafer Machinery предлага по нещо за всеки фермер или предприемач, целящи да подобрят точността и ефективността на своите продукти.

Изключителните технологични предимства на хедерите на GERINGHOFF , от друга страна, им отреждат водеща роля не само в Европа, но и по цял свят. Основните предимства, които поставят компанията на толкова високо ниво в зърноприбиращата техника са изключителните качества на отделните компоненти, високото качество на използваните материали, чистотата на жътвата без загуби, като същевременно се запазва висока скорост на работата на комбайна. Важно е да се отбележи, че адаптерите GERINGHOFF могат да бъдат агрегатирани към всички марки комбайни.

На щанда на Варекс бяха показани също така и основните експонати от гамата на английската марка Claydon, които са предназначени за минимални обработки на есенниците. Те дават широки възможности за оптимизация по отношение на разходите. Като водещия продукт несъмнено бе хибридната сеялка Т6.
Фирмата показа и мулчиращата косачка на английската марка Spearhead – Stable Master 500, която е идеална за почистване на стърнища след жътва на слънчоглед и царевица, както и за коситба на трева. Това е една много подходяща машина за големи земеделски стопанства.

По време на изложението бяха представени машини от продуктовата гама на Maschio Gaspardo, на марката – Kurt, адаптерите на Nardi за царевица и слънчоглед, мулчерите Seppi-M – един от лидерите при тези машини на пазара и още много други.

Ако не сте успели да посетите изложението БАТА АГРО и щанда на ВАРЕКС, може да потърсите специалистите на фирмата в техните търговско-сервизни центрове в страната, да заявите консултация на *7007 или директно от нашия сайт: www.varex.bg.

Можете също така да разгледате…