Начало » Новини » НОВАТА СЕРИЯ ТРАКТОРИ MF8S С ОФИЦИАЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР

НОВАТА СЕРИЯ ТРАКТОРИ MF8S С ОФИЦИАЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР

Фирма ВАРЕКС официално представи новата серия трактори MF 8S на пазара за селскостопанска техника у нас. Тракторите от серията MF 8S  въвеждат една нова ера на достъпни, надеждни и свързани трактори, предоставящи на фермерите, както нови нива на комфорт и ефективност, така и предимствата на свързаността и технологията на интелигентното земеделие, сформиращи едно устойчиво бъдеще.

„Изключително развълнувани сме от възможността да представим MF8S на българския пазар. Смело може да се каже, че това е трактор на тракторите за 2021 г. – симбиоза между минало и бъдеще, съвършено нова концептуална разработка, изобилстваща от редица нововъведения“, обясни на събитието съуправителят на фирма ВАРЕКС, Иван Масларов.

„Много сме горди, че MF 8S след като заслужено спечели наградата „Трактор на годината“ за 2021 е на нашия пазар. Проектът беше започнат буквално от нулата, но с ясната перспектива клиентът да е в центъра на кабината и около него да бъде изградена машината. Намираме това за съвсем логичен подход в последното поколение машини, които се произвеждат от авангардните производители, в т.ч. и бранда Massey Ferguson.“, коментира търговският директор Филип Лазаров.

АГРО ТВ

ЗЕМЕДЕЛСКА ТЕХНИКА

Можете също така да разгледате…