Начало » Новини » НОВАТА СЕРИЯ ТРАКТОРИ MF5S С ПРЕМИЕРА НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР

НОВАТА СЕРИЯ ТРАКТОРИ MF5S С ПРЕМИЕРА НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР

Фирма ВАРЕКС ООД, официален дистрибутор на марката Massey Ferguson за България, представи новата серия трактори MF 5S на пазара за селскостопанска техника у нас.
Тракторите от тази серия съчетават най-добрата в класа видимост с лесна експлоатация, комфорт и контрол за млечните ферми, животновъдството и обработваемия сектор.
Универсалната серия MF 5S съчетава висока производителност, комфорт и пъргавина с най-добрата в класа видимост и специални характеристики, които ги превръщат в най-добрите трактори за товарачи. По-големият им полезен товар и увеличения капацитет на задния навес ги правят мощни изпълнители, както на полето, така и на пътя. Всички модели са оборудвани с 4-цилиндрови двигатели, предлагащи максимална мощност от 105 к.с. до новия модел с максимална мощност 145 к.с. Има избор от три нива на спецификация – Essential, Efficient и Exclusive, плюс набор от опции, включително изключителен контрол от най-съвременната, лесна за използване технология Smart Farming.
„Смисълът на новата серия 5S в диапазона 105 – 145 к.с. с 5 нива на мощност, е Massey Ferguson да заяви присъствието си като най-доброто съотношение “качество-цена” на пазара в Европа и в България.“, коментира търговският директор Филип Лазаров.
Първият за страната ни трактор MF 5S вече е закупен от земеделския производител Иван Дончев, на който бяха предадени ключовете от тази невероятна машина по време на премиерата в ТСК Варекс – гр. Русе.
Параметрите, които ни накараха да се спрем на този трактор са главно мощността, а същевременно размерите му са сравнително малки на фона на другите трактори. Това беше важно за нас, тъй като идея ни е да го ползваме за по-леките обработки и да влиза в нивите дори при мокро време. Освен това, технологичното ниво е над това, което предлагат другите, заяви земеделският производител Иван Дончев.
Във фирма Варекс вече има постъпили заявки за доставка до клиенти на още няколко трактора от новата серия.

Можете също така да разгледате…