Начало » Новини » МАШИНА НА ГОДИНАТА MASSEY FERGUSON MF IDEAL В КАТЕГОРИЯ КОМБАЙНИ

МАШИНА НА ГОДИНАТА MASSEY FERGUSON MF IDEAL В КАТЕГОРИЯ КОМБАЙНИ

Новият комбайн IDEAL от Massey Ferguson взе две много престижни награди в „наградите за машина на годината на Агритехника“!

Комбайнът на Massey Ferguson IDEAL спечели сребърен медал в категорията иновации по време на изложението на Агритехника в Хановер, както и престижната награда на публиката!

“AGCO и всичките ѝ марки са много горди с огромното признание и с цялото внимание с което всичките и екипи бяха удостоени” каза Д-р. Роб Смит (Rob Smith), Старши Вицепрезидент и Генерален Мениджър за Европа и близкия изток на AGCO.

По време на церемонията на наградите на Агритехника в Хановер на 14 Ноември той добави още “ Всяка награда сама по себе си е много вълнуваща и ние сме много горди от престижната награда на публиката. Не само защото журналистите забелязаха нашата необикновена разработка на IDEAL комбайн, а и заради 50 000 гласа, чрез които достигна най-високото ниво при гласуващите фермери, потребители и почитатели на Massey Ferguson“.

Тиери Лот (Thierry Lhotte), Вицепрезидент и Маркетинг Директор на Massey Ferguson каза “За всички нас от Massey Ferguson е чест да получим това толкова голямо отличие за комбайна IDEAL на Massey Ferguson. Тези нови модели комбайни ще променят играта и бъдещето като ще изстрелят Massey Ferguson направо към върха на този бизнес“.

Комбайнът IDEAL на Massey Ferguson взе тези отличия в категорията комбайни в конкурса „Машина на Годината“ в който съдии са журналисти от всички Европейски списания за селското стопанство и се организира от Германския DVL публишинг хаус.

IDEAL на Massey Ferguson е изцяло нов комбайн, с висока ефективност произведен на базата на изисквания и препоръки на фермери и оператори по цял свят. Серията е с нови бъдещи високо стойностни и производителни нововъведения и се предлага в три модела от 451 до 650кс. Съсредоточен върху постигането на значителни печалби в производителността и производството.

„С най големия бункер за зърно наличен на Европейския пазар, най-високата скорост на разтоварване и най-високата площ на овършаване е вълнуващо да се види дори повече признание за необикновените отличителни белези на MF IDEAL, каза Адам Шериф (Adam Sherriff) Маркетинг Мениджър развитие на Massey Ferguson.

Можете също така да разгледате…