Начало » Новини » Заводът за трактори на Massey Ferguson в Бове празнува своя произведен 1 000 000 трактор

Заводът за трактори на Massey Ferguson в Бове празнува своя произведен 1 000 000 трактор

Massey Ferguson, световна марка на корпорацията AGCO, с гордост обявява, че нейната фабрика в Бове (Франция) току-що произведе своя 1 000 000 трактор. Това е друг важен етап от нейното развитие, особено като се има предвид, че марката празнува 175 години от своята история, а в завода в Бове се произвеждат трактори още от 20-ти ноември 1960 г.

На това събитие, Тиери Лоте, който е вицепрезидент и управляващ директор на Massey Ferguson, подчерта: „Нашият завод в Бове се разраства непрекъснато през последните 62 години, работейки със и за фермерите. От името на всички наши служители искам да благодаря за вложеното доверие от страна на нашите клиенти. Ние сме особено горди, че днес те са представени от собственика на този чисто нов MF 8S.305 Dyna-VT, който е и 1 000 000-ят трактор, произведен в Бове – г-н Тиери Обри, земеделски производител и изпълнител, в село La Chapelle des Fougeretz в Бретан, Франция и неговия местен дилър Hervé Motoculture”.

Г-н Обри обясни защо е избрал MF за свой нов трактор: „Аз имам страст към новите технологии, с фокус върху опазването на почвата и установяването на устойчиви земеделски практики. MF 8S излъчва тази модерност, благодарение на своя ефективен двигател, плавна трансмисия, перфектно междуосие, страхотна видимост, висок комфорт в кабината и възможности за свързване за прецизно земеделие. Управлявайки целия си парк от MF машини, а именно: 4 трактора, 3 комбайна, 2 балировачки и 1 телескопичен товарач, открих страхотно печелившо партньорство с моя дилър на MF, основано на взаимно доверие.“

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

Можете също така да разгледате…