Начало » Новини » ВАРЕКС с нов ефектен щанд и множество премиери на БАТА АГРО 2024

ВАРЕКС с нов ефектен щанд и множество премиери на БАТА АГРО 2024

За поредна година фирма ВАРЕКС ООД взе участие в най-голямото селскостопанско изложение у нас БАТА АГРО 2024, което се проведе на летището в Стара Загора. След края на събитието, равносметката е повече от добра: премиера на нова техника, общо 42 на брой изложени машини, над 11 марки, демонстрация на най-новите тенденции в селскостопанската техника, множество посетители на щанда и реално осъществени сделки. Чрез правилно планиране на заявките на агромашините и добрата логистика, ВАРЕКС винаги успява да достави техниката навреме за своите клиенти, съобразявайки се с техните нужди и очаквания.
Тази година ВАРЕКС ООД участва с ефектен щанд с изнесено лого на основния си партнчор Massey Ferguson, с когото навършват 10-годишен юбилей от съвместната си работа. Сред новите машини, които фирмата представи е новият флагман на MF 9S.425 DVT EXC, който е за първи път у нас след дебюта си на Agritechnica в Хановер през ноември 2023 г. Серията включва 6 модела с мощност от 285 до 425 к.с. и 6-цилиндров двигател AGCO Power.
Предходните флагмани на марката MF8S.305 DVT EXC SILVER и MF7S.210 DVT EXC BLACK, също бяха на изложението, но с различна визия в сребристо и черно, вместо стандартното червено. На тест драйв на полето бяха предтставени тракторите MF3709 и MF8735S, както и телескопичния товарач MFTH7038.
Друг акцент от щанда на фирмата е новата пръскачка GRIM 10 MAXI с бункер с вместимост 4500 л и щанги с ширина от 36 м.
По време на изложението бяха показани също така машини от марките Claydon, Gustrower, Geringhoff, Seppi m, Galucho, Kurt и др.
Ако не сте успели да посетите изложението БАТА АГРО и щанда на ВАРЕКС, може да потърсите специалистите на фирмата в техните търговско-сервизни центрове в страната, да заявите консултация на *7007 или директно от нашия сайт: www.varex.bg.

ВИДЕО

Можете също така да разгледате…