Начало » Новини » ВАРЕКС СЕ ПРЕДСТАВИ УСПЕШНО НА ДОБРИЧКИ ПАНАИР

ВАРЕКС СЕ ПРЕДСТАВИ УСПЕШНО НА ДОБРИЧКИ ПАНАИР

За поредна година участието на Варекс ООД на изложението “Селското стопанство и всичко за него”, известно с името си Добрички панаир, предизвика небивал интерес от страна на родните фермери и партньори на компанията. Селскостопанското изложение започна на 27 август и продължи 5 дни.

За първи път в България, Варекс представи на вниманието на родните зърнопроизводители комбайните Challenger. Силен интерес на щанда на Варекс имаше и към хедерите за царевица на фирма Capello. Отново бяха представени и гигантите сред тракторите – гумено-верижните Challenger серия MT.

Г-н Иван Масларов, изпълнителен директор на Варекс Груп заяви,че стартирането на Програмата за развитие на селските райони и в частност мярката за Модернизиране на земеделските стопанства е раздвижила сериозно продажбите на нова високотехнологична техника на българския пазар.

“Интересът към машините Challenger е огромен, поради високата им ефективност, голямата продуктивност и икономичност. Възможността тази техника да бъде закупена с до 70% субсидия, я прави една от най-желаните на Добрички панаир.”, допълни г-н Масларов.

Можете също така да разгледате…