Начало » Новини » ВАРЕКС представи най-новите тенденции в агротехниката на „БАТА АГРО 2022“

ВАРЕКС представи най-новите тенденции в агротехниката на „БАТА АГРО 2022“

Верен на традицията, и тази година като един от големите търговци на земеделска техника у нас – фирма „Варекс“ ООД представи на изложението БАТА Агро 2022 пред многобройните си клиенти най-новите тенденции в машините, които предлага на българския пазар.

„Справяме се успешно с многобройните предизвикателствата пред пазара.“, споделиха пред министъра на земеделието Иван Иванов, съдружниците във фирмата – Иван Масларов и Елисавета Маркова. Чрез правилно планиране на заявките на агромашините, фирмата успява да достави техниката навреме, според нуждите на клиента.

По време на изложението – наред с двата основни флагмана – IDEAL 9Т и IDEAL 8, двуроторни зърнокомбайни с най-висока производителност в света, Варекс представи и още две премиери при тракторите, които продължават старта на подмяна на поколенията при машините на Massey Ferguson, а именно: MF6S (135-180 к.с.) и MF7S (155-210 к.с.).

„Това са най-популярните и търсени модели на пазара в страната. Те се явяват заместители на техните предшественици, които вече се утвърдиха като най-продаваните машини.“, констатира Филип Лазаров, търговски директор на ВАРЕКС.

Всички трактори от новото поколение Born to farm са с възможности за прецизно земеделие. Като вече са налице и първите реализирани сделки.

На щанда на Варекс  бяха показани и основните експонати от гамата на английската марка Claydon, които са предназначени за минимални обработки на есенниците.  Те дават широки възможности за оптимизация по отношение на разходите. Като водещия продукт несъмнено бе хибридната сеялка Т6.

Фирмата направи дебют и на английската марка Spearhead, показвайки мулчиращата косачка – Stable Master 500, която е идеална за почистване на стърнища след жътва на слънчоглед и царевица, както и за коситба на трева. Това е една много подходяща машина за големи земеделски стопанства. По време на изложението бяха представени машини от продуктовата гама на Maschio Gaspardo, на марката – Kurt, адаптерите на Nardi за царевица и слънчоглед, така и мулчерите Seppi-M – един от лидерите при тези машини на пазара.

Можете също така да разгледате…