Начало » Новини » ВАРЕКС ООД ЩЕ ВЗЕМЕ УЧАСТИЕ НА ДОБРИЧКИ ПАНАИР

ВАРЕКС ООД ЩЕ ВЗЕМЕ УЧАСТИЕ НА ДОБРИЧКИ ПАНАИР

На традиционното агро изложение „Селското стопанство и всичко за него“, което ще се проведе в град Добрич от 26 до 30-и Август, фирма Варекс ООД която е официален дистрибутор на фирмите AGCO CHALLENGERSIMBA International и SOLA ще представи на вниманието на посетителие редица нови машини.

За първи път в България ще бъде презентиран новият зърнокомбайн нa Challenger модел 652. Машината е оборудвана с двигател SISU с оптимизирано и пълно електронно управление. Моделът ще бъде предложен на българските зърнопроизводители с хедери за жътва с ширина от 5,50 до 6,70 метра. Обемът на бункера за зърно при този модел се предлага в 2 варианта – 8200 и 9000 литра, като капацитетът на разтоварване е 105 л./сек.

Родните фермери ще могат да разгледат и гуменоверижните трактори Challenger MT 765 B и MT 865 B , съответно с мощност 330 и 530 к.с.

По време на изложението ще бъдат представени и особенно актуалните самоходни пръскачки Challenger SPRA COUPE 4660 и сламопресите Challenger.

Фирма Варекс е вносител за България и на най-престижният английски производител на почвообработваща техника – SIMBA International. На вниманието на родните фермери ще бъдат представени моделите почвообработващи машини SL 400, SOLO 380, X-PRESS 4 м. и FLATLINER 500. На земеделските производители ще бъдат представени и качествата на испанският производител на сеялки и торачки – SOLA.Може да посетите щандът на ВАРЕКС в периода 26.08-30.08. на Открита площ – Площадка 3, в Добричкия панаир.

Можете също така да разгледате…