Начало » Новини » ВАРЕКС ГРУП ДЕМОНСТРИРА НАЙ-СЪВРЕМЕННИТЕ МАШИНИ В БРАНША НА ТАЗГОДИШНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ АГРА 2009

ВАРЕКС ГРУП ДЕМОНСТРИРА НАЙ-СЪВРЕМЕННИТЕ МАШИНИ В БРАНША НА ТАЗГОДИШНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ АГРА 2009

И тази година Варекс взе участие в Международното изложение на селскостопанска техника АГРА 2009 в Пловдив.

Щандът на фирмата бе един от най-големите и най-атрактивни на изложението, като особен интерес за посетителите представляваха машините на световноизвестния гигант Challenger, поради множеството иновации и съвременни технологии, използвани при проектирането и конструкцията, предназначени да съкращават значително времето за работа както и производствените разходи.

Най-мощният в света гумено-верижен трактор Challenger модел MT875C с мощност 609 к.с. от новата серия „С“, несравним по ефективност и надеждност при тежки обработки, най-големия в света роторен зърнокомбайн Challenger модел CH680B, както и новото поколение конвенционален комбайн модел CH654B, балировачката модел LB34BT с тандемна ос и самоходната пръскачка модел Spra Coupe 4660 бяха в центъра на вниманието на фермерите.

И не на последно място, за пръв път в България бе показана многофункционалната машина за култивиране на почва SIMBA модел SL700 с работна ширина 7 м, с наистина впечатляваща ефективност и високо качество на почвообработките.

Всички машини, изложени от Варекс, предизвикаха голям интерес у фермерите, които търсят нови и модерни технологии от най-висока класа. Екипът на компанията консултира всеки един от тях за възможността за покупка на тази техника, както на лизинг, така и по Програмата за развитие на селските райони.

Можете също така да разгледате…