СНИМКИ ВИДЕО ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ МАШИНИ НА СКЛАД
Facebook Youtube Newsletter Instagram
*7007
Начало » СЕЯЛКИ » GASPARDO МОДЕЛ SP SPRINT, С ТОРОВНАСЯНЕ, 8 РЕДОВА

GASPARDO МОДЕЛ SP SPRINT, С ТОРОВНАСЯНЕ, 8 РЕДОВА

·                   Лесно и прецизно наторяване –  обемният разпределител  Минимакс  може лесно да се настрои  и дава възможност за доставяне в широк диапазон (от  50 ÷ 700кг/хек.), като в същото време запазва висока прецизност при торовнасянето.

·                   Регулируеми задвижващи колела  (Опция) -  регулируемите колела се движат нагоре и надолу, като копират профила на почвата. Чрез тази опция земеделците могат да работят на хълмисти терени.

·                   Голям избор на рами -  GASPARDO  предлага широка гама от рами за оборудване на сеялките. 1. Фиксирана рама , 2. Телескопична се рама, 3. Сгъваща се рама, 4. Телескопична + сгъваща се рама в едно. Всички сгъващи се модели са оборудвани с хидравлична система на крилата за непреккъснато следене на почвата при неравни терени.

·                   Различни видове  утъпкващи колела след засяване – много типове са налични за приспособяване към сеялките в зависимост от почвата и културата. Farmflex -  Утъпкващите колела са за предпочитане при песъчливи почви докато при суха и твърда почва са за предпочитане  колелата с 2 V и 1 V профил.

При малки семена (захарно цвекло, рапица) SP сеялките са оборудвани с контра действащи предни и задни колела, които увеличават плътността и дълбочината на засяване.

·                   Точна сеитба – вакуум система за мерене дава възможност за много добро изчисляване независимо от формата на семената ( правилна или неправилна). Бързото падане на семената увеличава засяващата производителност. Вакуумния вентилатор се задвижва от ВОМ. Може да бъде хидравлично задвижван като опция.

·                   Забравете за износването на веригите. Без страх за повреда при работа на поле с остатъци от царевични стебла и др. Валът за отвеждане на мощност гарантира непрекъснато въртене на зърнената плоча без нужда от поддръжка. Максиална надеждност и лесен достъп на оператора. Електрически съединител спира и разединява разпределителните единици от трансмисията спирането става от  кабината на трактора, чрез мониторна система която е опция.

·                   Засяващ орган – SP засаждаща единица е резултат от много годишен опит нa Gaspardo. Тя се препоръчва за посев въру обработени почви и частични остатъци върху повърхността. Засаждащата се бразда е направена от плужно тяло, а дълбочината от паралелна регулитуема  система разположена между рамата и задното колело.


Техническа информация

Модел GASPARDO МОДЕЛ SP SPRINT, С ТОРОВНАСЯНЕ, 8 РЕДОВА
Предназначение За окопни култури
Тип Механични
Работна ширина 5,8 м
Транспортна ширина 5,8 м
Бункер за зърно 8 х 34 литра
Бункер за тор 4 х 160 литра
Брой редове 8 броя
Тегло 1095 кг
4,5мм;2,5мм
Сайт на производител
http://www.maschionet.com/catalog/product/sp-sprint/en_GB

Запитване