СНИМКИ ВИДЕО ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ МАШИНИ НА СКЛАД
Facebook Youtube Newsletter Instagram
*7007
Начало » НОВИНИ » ВАРЕКС е официален представител на английската марка CLAYDON...

ВАРЕКС е официален представител на английската марка CLAYDON за България

Claydon е производител на уникалните системи при сеитба с Opti -Till технология - това е рационален подход, който осигурява на фермерите равномерно, качествено и високо-добивно отглеждане на есенни култури при ниски разходи за производство и оптимизирана печалба от дейността.
От началото на м. октомври т.г. марката се представлява у нас от фирма ВАРЕКС ООД. Официален вносител и дистрибутор, който посредством изградената в страната сервизна мрежа ще поддържа професионално следпродажбено машините CLAYDON.


Системите CLAYDON Opti-Till на английския производител – фамилията CLAYDONS от Източна Англия са добре познати на българския пазар от 2015 г. насам. Те са авангардни и се ползват с много висока репутация от професионалните фермери.
Гамата от машини CLAYDON се състои от няколко основни типа и модификации: Сеялка за директна сеитба на есенници HYBRID DRILL – в два варианта М навесна и Т прикачна с работни ширини съответно – М 3м. / 4.8м. / 6м. и Т – 6м. / 8м.
Марката предлага също и две модификации на машини за почвена обработка:
- CLAYDON Straw Harrow – с работни ширини 7.5м / 15м
- CLAYDON Terra Blade – с работна ширина 6м


Философията на компанията при разработката на своите продукти и минимална почвена обработка, подобряване на почвената структура, увеличаване на съдържанието на биологична маса в почвата, ограничаване на почвената и ветрова ерозия.

ПРЕС СЪОБЩЕНИЕ