Начало » Новини » MASSEY FERGUSON MF 7719S С ПРЕСТИЖНАТА НАГРАДА „МАШИНА НА ГОДИНАТА ЗА 2019“ ОТ ИЗЛОЖЕНИЕТО SIMA В ПАРИЖ

MASSEY FERGUSON MF 7719S С ПРЕСТИЖНАТА НАГРАДА „МАШИНА НА ГОДИНАТА ЗА 2019“ ОТ ИЗЛОЖЕНИЕТО SIMA В ПАРИЖ

Massey Ferguson, световна марка на AGCO е горда да обяви, че трактор модел MF7719S – 190кс. получи наградата Трактор на Годината 2019 на изложението в SIMA – Париж.  Престижната награда е завоювана в L- категорията за трактор със средна мощност.

Франческо Куаранта – Вицепрезидент Продажби, Маркетинг и Управление на продуктите в Massey Ferguson EME, каза „ Това признание доказа нашия ангажимент да разработваме модерни, рентабилни и лесни за употреба трактори и технологии, които да предоставят осезаеми ползи на нашите клиенти“

„Аз съм изключително горд от целия екип в Beauvais (Бове) от инженерно-проектантския отдел, отдела по доставките, монтажния отдел, маркетинг отдела и поддръжката. Като екип всички те допринасят за спечелването на тази престижна награда.“ допълни той.

Новият MF7719S – 190кс. който всъщност е и най-големият модел от късата база на тракторите Massey Ferguson от серията MF7700S, отговаря напълно на последните нива на вредни емисии освобождавани в атмосферата STAGE V. Дизайнът на системата е така проектиран, че да се използва през цялото време от живота на трактора.

Франческо Куаранта – обясни още„ Всички производители на самоходна селскостопанска техника трябва да отговарят на тези изисквания.“ „Начинът за постигане на това ни прави различни“.“Ние в Massey Ferguson избрахме да разработим система, която не затруднява оператора по никакъв начин, поддържа двигателя все така икономичен и запазва отличната видимост пред машината“.

Специално конструиран, с отличното съотношение мощност към тегло и впечатляващата собствена маса от 14000кг. този трактор MF7719S е отлична машина отговаряща на търсенето на все повече взискателни фермери и арендатори в Европа.

Тракторът MF7719S – е оборудван с нови функционалности като DATATRONIC 5 терминал със сензорен дисплей, контролиращ не само основните параметри на машината, но и осигуряващ автоматично водене. Той може също да се предложи и в пакет за прецизно земеделие.

Вслушвайки се в клиентите си Massey Ferguson дават възможност за опционални гуми с размер 20.8R42, които повишават сцеплението и теглителната мощност.

Допълнителна информация за модела и преференциалните кампании свързани с него може да получите само от фирма ВАРЕКС ООД, единствен вносител и дистрибутор на марката Massey Ferguson за България, както и на интернет сайта на фирмата.

Можете също така да разгледате…