Начало » Новини » AGCO REMAN – В ПОЛЗА НА ФЕРМЕРИТЕ

AGCO REMAN – В ПОЛЗА НА ФЕРМЕРИТЕ

Какво е Reman?

Повторното производство е процес, при който използваните преди това възли се демонтират до последната гайка и болт, както и се проверяват, за да се види кои компонентни части са все още в рамките на първоначалния толеранс и спецификация, за да се възстанови единицата „като нова“.

Reman е страхотна възможност да получите оригинални заместители на частите си, също толкова добри, колкото и новите такива, с бързо време за изпълнение и спестяване на пари, като замените стария си модул.

AGCO Reman е името на гамата от преработени продукти на корпорацията AGCO. Това е систематичен процес, при който използваните преди това части се възстановяват и изпращат в центъра за върхови постижения за повторно производство, за да се върнат в ново състояние.

AGCO преработва части за машините на марката Massey Ferguson повече от 25 години. Като покрива машините от 1970 г. до настоящите производствени модели.

Повторното производство е специализирана работа, изискваща експертни умения, знания, техническо ноу-хау и специално изградени съоръжения. Всяка част на AGCO Reman напуска фабриката като нова и със същата спецификация като OEM (производител на оригинално оборудване) стандарт. Той е подкрепен от пълна 12-месечна гаранция, като от корпорацията са се погрижили всеки един дилър да има резервно копие за целта, за да направи поръчката и процеса на връщане възможно най-бърз и лесен.

Пълните характеристики и предимства на частите AGCO Reman са обяснени най-добре в нашия кратък филм, но по същество – AGCO Reman Ви предлага:

  1. Продукт, който е също толкова добър, колкото и новия такъв;
  2. Пълна гаранция: от 12 месеца;
  3. Обикновено Ви спестява 30% – в сравнение с цената на нова резервна част;
  4. Гамата от продукти на AGCO Reman се разраства през цялото време, като много части се съхраняват в склада на корпорацията, готови за изпращане на следващия работен ден до клиента.
  5. Ползите са ясни – ще спестите време, пари, проблеми и всичко това – без риск.

Повече информация може да прочетете от нашата БРОШУРА.

Двигатели

AGCO Reman предлага пълна гама от възстановени двигатели с къс блок, дълъг блок или цели двигатели, независимо дали са двигатели Perkins или AGCO Power. Служителите на ВАРЕКС от отдел „Следпродажбено обслужване“ може да Ви помогне, като Ви посъветва какво точно да изберете според Вашите специфични нужди, и разбира се, бюджет.

Предавки

Със сигурност е по-бързо и вероятно по-рентабилно в дългосрочен план, ако монтирате преработена скоростна кутия, отколкото да отидете на ремонт. Като разходите са известни предварително – без скрити изненади по пътя.

Горивна помпа

Местния сервиз може да е в състояние да замени износени или счупени части във Вашата горивна помпа – но може ли да ви осигури спокойствието, което идва, като знаете, че имате пълна 12-месечна гаранция за целия модул, който получавате с AGCO Reman. И няма чакане!

Турбокомпресори

Това е специализиран комплект, който се върти милион пъти на всеки 8 минути. Не рискувайте с краткотраен ремонт, заложете на решението – AGCO Reman, създадено по стандартите на OEM и гарантирано, че ще върти още много милиони обороти.

Компоненти на двигателя

Ако имате нужда от резервен колянов вал или цилиндрова глава, помислете за AGCO Reman. По-евтино е от ново, по-добро от ремонт и гарантирано функционира!

Електроника

Можете да бъдете сигурни, че цялата електроника на AGCO Reman отговаря на най-новите OEM спецификации – така че ако има налично надграждане, ще го получите.

Охлаждане

За някои модели MF с двигатели AGCO Power можем да предложим водна помпа AGCO Reman. Те са преработени в нашето съоръжение за двигатели във Финландия по същата спецификация като новите такива. Проверете дали има помпа AGCO Reman следващия път, когато имате нужда от такава.

Оси

За определени модели предлагаме ремонтиран преден мост. Гамата се разраства през цялото време, тъй като въвеждаме нови номера на части, така че винаги питайте най-близкия до Вас представител на ВАРЕКС дали AGCO Reman е наличен.

Хидравлика

Нашата гама от преработени хидравлични помпи и цилиндри покрива много трактори и комбайни от марката Massey Ferguson. Често тези модули са от критично значение за безопасността, така че защо да поемате риска, ако има рентабилно решение, осигурено от AGCO Reman.

При поръчки и необходимост от повече информация, моля, свържете се с най-близкия до Вас регионален представител на ВАРЕКС: *7007

Можете също така да разгледате…