Начало » Новини » Полева демонстрация на MF IDEAL 8T

Полева демонстрация на MF IDEAL 8T

На 11.07.23 г. екипът на фирма ВАРЕКС ООД проведе полева демонстрация с комбайн MF IDEAL 8T в района на гр. Кубрат със съдействието на любезния домакин – СТЕМАГРО.

Черната перла от портфолиото на марката Massey Ferguson се справи повече от блестящо с жътвата на пшеница. Наблюдаваше се добив от порядъка на 700 кг. на декар, нулеви загуби, добро състояние на сламата и отлично качество на зърното в бункера.

Клиентите останаха възхитени от лекотата и прецизността, с която машината работи.

IDEAL е първият висококапацитетен комбайн от този вид, уникален с впечатляващия си дизайн.

С IDEAL, MASSEY FERGUSON поставя нови стандарти по отношение на производителността, чистотата на зърното и нарязването на сламата, надеждността, способността на машината автономно да управлява процесите посредством уникална сензорна технология за настройка на машината.

Този комбайн се предлага в три модела като цяло – 7,8 и 9 с мощност от 451, 538 и 647 к.с. Оборудван с вършачна и сепарираща система Helix, включваща най-дългият ротор на пазара с дължина 4,84 м. и диаметър 600 мм. Притежаващ най-големия бункер за зърно на пазара с капацитет от 17 100 литра (с 18% повече от комбайните в този клас) и най-високата скорост на разтоварване – 210 литра/секунда (32% по-бърз от всичко досега). Шасито на комбайна е само 1,40 м. като запазва широчина под 3.30 м. дори и с 26“ предни верижни ходови части. Комбайнът е снабден с уникален РowerFlow хедер с максимална работна ширина 12,20 м.

Оборудван е с новата система Idealharvest, позволяваща визуализация на натоварването на вършачната и почистваща система в реално време посредством акустични сензори (MADS). Взимайки информация от сензорите, машината се настройва автоматично в съответствие с тези спецификации и реагира в реално време на променящите се условия на жътва. Например системата IDEALharvest може автоматично да коригира разстоянието между контрата и скоростта на въртене на роторите.

Новата кабина Vision на IDEAL предлага много място, изключителна видимост, както и добре познатите за MASSEY FERGUSON леснота и качество на управление.

MASSEY FERGUSON IDEAL предлага динамика, ефективност, производителност и мощ.

Можете също така да разгледате…