Начало » Новини » Нови функции и опционални пакети за извършване на операциите от сериите балировачки Massey Ferguson RB

Нови функции и опционални пакети за извършване на операциите от сериите балировачки Massey Ferguson RB

Massey Ferguson, световна марка на AGCO (NYSE:AGCO), има удоволствието да обяви, че въвежда набор от нови функции и опции за подобряване на работата и производителността на своите балопреси за кръгли бали от серията MF RB.


„Тези значителни подобрения включват нови ексклузивни пакети със спецификации, които автоматизират повтарящите се задачи, а това прави балопресите значително по-лесни за работа, тъй като се намалява
натоварването на операторите, което пък увеличава производителността,” обяснява Жером Аубрион, маркетинг директор на Massey Ferguson за Европа и Близкия изток.


„Изключителната спецификация за управление на прикачното оборудване на трактора (TIM) осигурява същите високи нива на автоматизация, като включва и спиране на трактора. Другите нови функции включват автоматично смазване и контролен терминал със сензорен екран за начално ниво.


„Тези нови функции и опции вероятно ще се харесат на потребителите, разполагащи със стопанства от голям капацитет, които ще се възползват от повишаването на производителността, която предоставят новите функции на балировачките. Допълнителните възможности за избор също така позволяват на потребителите да изберат по-високо ниво на спецификация, за да отговарят на техните изисквания и нива на инвестиции“, добавя той.

Подобрения в балопресата за кръгли бали MF RB:
• Нови изключителни спецификационни пакети, налични за всички модели балопреси MF RB Xtra Solo, които автоматизират много от функциите на балопресите.
• Изключителен пакет със спецификации с функционалност за управление на прикачното оборудване (TIM).
• Нов базов терминал MF BaleControl със сензорен екран.
• Нов дисплей за всички терминали, включително ISOBUS.
• Автоматична система за смазване за всички балопреси с променлива камера.
• Подобрен самосвал за бали за комбинации Protec балопреса/опаковка.

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

Можете също така да разгледате…