Начало » Новини » Новите, обновени модели комбайни на MasseyFerguson – MF Activa с 260 к.с.

Новите, обновени модели комбайни на Massey
Ferguson – MF Activa с 260 к.с.

Massey Ferguson, световната марка на AGCO (NYSE:AGCO), има удоволствието да обяви своята напълно обновена гама MF Activa, съставена от три сламотръсни комбайна, които осигуряват повече мощност, допълнителни функции и опция за реномиране – производителни подобрявания на опцията
Multi Crop Separator за всички модели.

Трите нови, ясни и надеждни модела са проектирани да осигурят гъвкава и висококачествена реколта за широка гама от култури за малки и средни ферми. В допълнение към стандартната конфигурация за зърно и ориз, всички се предлагат и във версии против износване.

Напълно новият модел с 260 к.с., MF Activa 7344, сега оглавява гамата. Към него се присъединяват новите – MF Activa 7343 с 226 к.с. и MF Activa 7342 с 185 к.с. – всички налични с опцията на добре доказания Multi Crop Separator, както и електронно контролирани хидростатични трансмисии и значителни подобрения
на кабината.

„Тези превъзходни машини са проектирани специално за тези, които искат да осигурят собствената си реколта. Комбинациите на MF Activa предлагат на потребителите ненадмината комбинация от най-новите технологии с изключителен комфорт и контрол, лекота на използване и добре доказани функции“, казва Жером Обрион, директор Маркетинг на Мassey Ferguson за Европа и Близкия изток.

„Като своите предшественици, те са лесни за използване и осигуряват надеждна и изключително гъвкава производителност на прибиране на реколтата“, добавя той.

Новата MF Activa комбинира следните функции:
• Актуализирана гама комбайни MF Activa, предлагаща три модела от 185 к.с. до 260 к.с. с изключително добре доказана система за вършитба, както и предлагани в специални оризови и анти-износни версии.
• Независимо вдлъбнато регулиране – отпред и отзад, което се настройва електрически от кабината.
• Секционният вдлъбнат дизайн позволява вдлъбнатините да се сменят бързо и лесно при преместване между различните култури.
• Опцията Multi Crop Separator (MCS) увеличава общото разделяне с до 20% при всички модели.
• Нов модулен съд за зърно с подвижни пластмасови вложки за улесняване на почистването.
• Избор на колектори Freeflow или Powerflow за MF Activa 7343 и MF Activa 7344.
• Най-новите Stage V, четирицилиндрови и шестцилиндрови двигатели, специално настроени да доставят икономичен висок въртящ момент и мощност за операции по прибиране на реколтата.
• Преработена, електронно управлявана, тристепенна хидростатична трансмисия.
• Подобрената кабина осигурява повече комфорт и лекота на управление с монтиран на седалката подлакътник, седалка с въздушно окачване и електронна трансмисия.

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

Можете също така да разгледате…