Начало » Новини » Значителни подобрения при големите балопреси на Massey Ferguson от серията MF2200

Значителни подобрения при големите балопреси на Massey Ferguson от серията MF2200

Massey Ferguson, световна марка на AGCO (NYSE: AGCO), има удоволствието да обяви значителни подобрения, които допълнително подобряват лекотата на използване, издръжливостта, но и производителността на нейните прочути големи квадратни балопреси от серията MF 2200.


Освен че са по-лесни за работа с новия терминален дисплей MF BaleCreate, най-новите балопреси сега наследяват лесни за поддръжка, здрави компоненти от модела MF Ultra HD с голям капацитет, като са оборудвани с нова ходова част, подбирач с по-висок капацитет, но и по-здрави, и по-издръжливи
компоненти.


„Серията MF 2200 на Massey Ferguson определя стандарта за големи балопреси. Сламопресите имат страхотна репутация сред професионалните потребители не само заради надеждността и способността им да правят последователни, висококачествени бали, но също така и заради осигуряването на ниски разходи за притежание,” констатира Жером Обрион, маркетинг директор на Massey Ferguson, Европа и Близкия изток. „Тези нови балопреси се възползват от редица нови компоненти, добре доказани на реномираните модели Massey Ferguson MF Ultra HD, които допълнително подобряват издръжливостта. „В цялата машина множество други актуализации повишават капацитета и производителността. Също така, новата ос прави балопресите от серия MF 2200 вече по-малко от 3 м. широки на найголемите гуми,” добавя г-н Aubrion.
Новата система за номериране на моделите вече съответства на съществуващите размери на балите (в имперски мерки). Всички балопреси са стандартно оборудвани със система за подаване Packer, докато ProCut Cutter е опция за всички, с изключение на MF 2244.

Основни функции:
• Новият терминален дисплей – MF BaleCreate улеснява работата, позволявайки на операторите да настройват и наблюдават важни функции чрез три избираеми работни екрана.
• Нова електронна настройка за дължината на балата.
•Най-новият дизайн на тандемната ос и новата система на окачване подобряват управлението и поддържат транспортната ширина под 3,0 м. на гуми – 620/50-22,5.
• Прибирането с голям капацитет с макара с пет зъбци, взема по-малки „хапки“, за да подобри потока на реколтата и да увеличи производителността.
• Новите по-големи, здрави лагери и компоненти, не изискват поддръжка, от гамата балопреси MF Ultra HD с голям капацитет.
• Издръжливите ленти на по-здравия, преработен ролков улей за бали увеличават издръжливостта и намаляват шума.
• MF Connect Telemetry за оптимално управление на автопарка, наблюдение на поддръжката на дилъра и сигурност с достъп до мобилно приложение.
• Всички модели са напълно съвместими с най-новата система TIM – Tractor Implement Management.

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

Можете също така да разгледате…