Начало » Новини » ВАРЕКС придоби онлайн магазина за резервни агрочасти и консумативи – Agparts.bg

ВАРЕКС придоби онлайн магазина за резервни агрочасти и консумативи – Agparts.bg

Фирма ВАРЕКС ООД направи още една стъпка в посока подобряване обслужването на своите клиенти, като придоби лесната за търсене и осъществяване на поръчка платформа – Agparts.bg. Платформа, чрез която земеделските производители ще имат възможността много по-бързо и лесно да се снабдяват с необходимите им агрочасти във възможно най-кратки срокове, независимо от отдалечеността на тяхното стопанство.

Онлайн магазинът разполага с разнообразие от резервни части и висококачествени консумативи с проверено оригинално качество за трактори, комбайни и инвентар, достъп до техническа информация и отлично подготвени специалисти за водещите марки земеделска техника на българския пазар.

Основната цел на фирма ВАРЕКС е да подпомогне работата на земеделските производители, като максимално улесни процеса на поръчка и получаване на необходимите им резервни части, консумативи и аксесоари чрез този онлайн магазин. Независимо дали сте на полето, на морето или в своето стопанството, можете директно да поръчате необходимите си агрочасти или консумативи директно от този линк: https://agparts.bg/  или през сайта на ВАРЕКС, кликайки върху секцията: „Магазин“.

Ако направите поръчката си до края на работния ден, артикулите ще ви бъдат доставени още на следващия ден. При първа поръчка – може да получите и подарък.

В онлайн магазина се предоставят периодично – сезонни промоционални отстъпки на голяма част от предлаганите артикули.

До края на месец юни може да се възползвате от 15% отстъпка на резервни части за комбайни + консумативи, така че не се бавете, а бързо поръчка направете!

Можете също така да разгледате…