Начало » Новини » ВАРЕКС Е ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА АНГЛИЙСКАТА МАРКА CLAYDON ЗА БЪЛГАРИЯ

ВАРЕКС Е ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА АНГЛИЙСКАТА МАРКА CLAYDON ЗА БЪЛГАРИЯ

Claydon е производител на уникалните системи при сеитба с Opti -Till технология – това е рационален подход, който осигурява на фермерите равномерно, качествено и високо-добивно отглеждане на есенни култури при ниски разходи за производство и оптимизирана печалба от дейността.
От началото на м. октомври т.г. марката се представлява у нас от фирма ВАРЕКС ООД. Официален вносител и дистрибутор, който посредством изградената в страната сервизна мрежа ще поддържа професионално следпродажбено машините CLAYDON.

Системите CLAYDON Opti-Till на английския производител – фамилията CLAYDONS от Източна Англия са добре познати на българския пазар от 2015 г. насам. Те са авангардни и се ползват с много висока репутация от професионалните фермери.
Гамата от машини CLAYDON се състои от няколко основни типа и модификации: Сеялка за директна сеитба на есенници HYBRID DRILL – в два варианта М навесна и Т прикачна с работни ширини съответно – М 3м. / 4.8м. / 6м. и Т – 6м. / 8м.
Марката предлага също и две модификации на машини за почвена обработка:
– CLAYDON Straw Harrow – с работни ширини 7.5м / 15м
– CLAYDON Terra Blade – с работна ширина 6м

Философията на компанията при разработката на своите продукти и минимална почвена обработка, подобряване на почвената структура, увеличаване на съдържанието на биологична маса в почвата, ограничаване на почвената и ветрова ерозия.

ПРЕС СЪОБЩЕНИЕ

Можете също така да разгледате…