СНИМКИ ВИДЕО ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ МАШИНИ НА СКЛАД
facebook youtube БЮЛЕТИН
*7007
Начало » ПРОМОЦИИ » ИЗВЪНСЕЗОННА КАМПАНИЯ ЗА ОРИГИНАЛНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ 2017

ИЗВЪНСЕЗОННА КАМПАНИЯ ЗА ОРИГИНАЛНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ 2017

Всички резервни части за трактори и комбайни CHALLENGER, MASSEY FERGUSON и LAVERDA.

5 ПРИЧИНИ ДА ПOРЪЧАТЕ СЕГА:

1.Профилактиката е най-добрият начин да не се допусне влошаване на състоянието на машината по време на зимното й съхранение.

Всякакви проблеми, възникнали през този сезон, може да се забравят докато дойде време за следващата жътва. Продължителното съхранение може да влоши проблемите с машината и да предизвика продължителна ремонтна дейност в началото на сезона, когато ще е по-скъпо и по-трудно да отделите необходимото време.

2.Планирайте ремонтите. Отдавана отлагате да проверите откъде е онзи странен шум - от двигателя или от трансмисията. Или пък е нещо друго? Сега е моментът да уговорите преглед на машината с нашите сервизни специалисти и да планирате ремонта. А ние ще Ви предложим необходимите резервни части с ОТСТЪПКА

3.Оригиналните резервни части сега са на цената на заместителите. Оригиналните резервни части са пригодени безпроблемно да се влагат в системата, за да се гарантира, че машината работи с пълния си капацитет. Прилагайки специалните отстъпки по време на кампанията получавате оригинални резервни части с 12 месеца гаранция на изгодни цени.

4.Минимизирате риска от скъпоструващ престой през следващия сезон.

Поръчката на необходимите консумативи сега, гарантира наличието им, когато са Ви необходими по време на сезона, опростява поддръжката и намалява разходите в дългосрочен план.

5.Индивидуална оферта. В зависимост от Вашите нужди, по време на кампанията ще получите Вашата специална оферта за оригинални резервни части и компетентно сервизно обслужване

 

Обадете се СЕГА за Вашата индивидуална оферта във Вашия регионален офис на фирма ВАРЕКС или на телефон *7007.

Краен срок за поръчка на резервни части с отстъпка 20 ноември 2017.