СНИМКИ ВИДЕО ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ МАШИНИ НА СКЛАД
facebook youtube БЮЛЕТИН
*7007
Начало » СЕЯЛКИ » МЕХАНИЧНА СЕЯЛКА ЗА ЕСЕННИ КУЛТУРИ С ТОРОВНАСЯНЕ МАРКА GASPARDO, МОДЕЛ SC MARIA 400, НАВЕСНА

МЕХАНИЧНА СЕЯЛКА ЗА ЕСЕННИ КУЛТУРИ С ТОРОВНАСЯНЕ МАРКА GASPARDO, МОДЕЛ SC MARIA 400, НАВЕСНА

Здравата конструкция и уякчената трансмисия позволяват на машината лесна работа с минимално утъпкване на почвата. Здравите засяващи апарати с дълги рамена са разделени на три широко-обемни редове - това намалява риска от засядане на семената дори и при най-лоши почвени условия

Благодарение на двойните разпределители, направени от неръждаема стомана и независимите редуктори може равномерно да се разпределят семената и торта. Този избор ускорява времето за обработка и може да намали оперативните разходи.

Дълбочината на засяване може бързо да се настрои по механичен или хидравличен начин чрез промяна на ъгъла на засяващата греда.

Съществуват три възможности за режими на засяване според почвените условия.

 

“R” РЕД. Двойни спирални пружини подпомагат разположението на крака при вертикалната осцилация: Това перфектно подпомага засяването при каменисти и глинести почви.

 

“L” РЕД. Регулиращата се натоварваща пружина позволява на засяващия апарат да работи при много различни  условия, от по-леки до тежки почви.

 

ДВОЕН ДИСК. Този диск е подходящ за минимални обработки при работа с големи остатъци след жътва. Агресивното действие на дисковете и регулиращата се натоварваща пружина са полезни при тежки почви, като поддръжkата е минимална благодарение на “Super Seal” лагеруване.


Техническа информация

Модел МЕХАНИЧНА СЕЯЛКА ЗА ЕСЕННИ КУЛТУРИ С ТОРОВНАСЯНЕ МАРКА GASPARDO, МОДЕЛ SC MARIA 400, НАВЕСНА
Предназначение За слята повърхност
Тип Механични
Работна ширина 4.00 м.
Транспортна ширина 4-4.40м
Бункер за зърно 570 литра
Бункер за тор 480 литра
Брой изсяващи апарати 28 бр
Агрегатиране трактор 120 к.с.
Тегло 1350 кг

Запитване