СНИМКИ ВИДЕО ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ МАШИНИ НА СКЛАД
facebook youtube БЮЛЕТИН
*7007
Начало » НОВИНИ » ВАРЕКС ОРГАНИЗИРА ТРАДИЦИОННАТА ГОДИШНА КАМПАНИЯ ОТ СЕМИНАРИ

ВАРЕКС ОРГАНИЗИРА ТРАДИЦИОННАТА ГОДИШНА КАМПАНИЯ ОТ СЕМИНАРИ

 

Вече четвърта поредна година, преди старта на активния земеделски сезон, фирма ВАРЕКС организира поредица от регионални събития, имащи за цел да предоставят актуална информация на настоящите и бъдещи клиенти, за новостите в предлаганите от фирмата машини и технологии в бранша.

 

Под надслова – ВАРЕКС, най-динамично развиващия се дистрибутор на земеделска техника в страната – фирмата си поставя за цел да бъде съпричастна в развитието на своите клиенти – земеделски производители и предприемачи - към по-ефективно и печелившо земеделие.

 

Във формалната част на събитието, гостите се запознават с историята на фирмата, структурата на марките, богатата гама от продукти, модели и технологични решения за модерно и екологично земеделие, съобразено с изискванията на ЕС. Специално внимание е отделено и на след продажбените услуги и резервни части.

 

Продуктовите специалисти на ВАРЕКС от екип МАРКЕТИНГ подробно информират аудиторията за специфичните особености на верижните трактори и самоходните пръскачки CHALLENGER, пълната гама продукти MASSEY FERGUSON, комбайните LAVERDA и инвентарите GREAT PLAINS, LEMKEN, GALUCHO, GASPARDO, KURT и SEPPI M.

 

В допълнителна част на изложението представяне през тази година правят гост лектори от представителството на португалската фирма GALUCHO, от стратегически партньор на ВАРЕКС – AGCO Massey FERGUSON и българския производител на инвентари, фирма КАМТ – Карнобат. 

 

В неформалната част от мероприятието, организаторите от фирма ВАРЕКС са се постарали да осигурят приятно прекарване на своите гости с разнообразна културно-музикална програма.

 

Тази година мероприятията се проведоха в гр. Вършец на 02.02 за регион северен и северозападен, в КК Златни Пясъци на 16.02 за регион северен и североизточен и в гр. Поморие на 23.02 за регион южен.