СНИМКИ ВИДЕО ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ МАШИНИ НА СКЛАД
facebook youtube БЮЛЕТИН Instagram
*7007
Начало » НОВИНИ » Извънредно положение коронавирус

Извънредно положение коронавирус

Уважаеми клиенти и партньори,

Уведомяваме Ви, че офисите на фирма Варекс ООД са напълно оперативни и продължават да работят със същия висок професионализъм и отговорно отношение към своите клиенти, както винаги е било досега!
Създадена е организация за обезпечаването на доставките на машини, резервни части и сервизни услуги, така че да сме абсолютно сигурни, че необходимата Ви техника ще продължава да пристига до Вас по възможно най-безопасния и бърз начин!
Уверяваме Ви, че нашите служители са в пълна готовност по отношение на удовлетворяването на Вашите потребности.
Складовете ни разполагат с нужните Ви машини и резервни части, така че селскостопанската Ви дейност да продължава, да се осъществява в същия динамичен ритъм. Единственото, което трябва да направите е да се свържете с нас на познатите Ви мобилни телефони и имейли.
Гарантираме Ви, че всички служители на фирмата спазват препоръките на здравните органи за лична хигиена и работа при извънредни мерки за хигиена и безопасност, така че целият екип на фирма Варекс ООД да е в безопасност, но и да работи по възможно най-сигурния и безопасен за Вас начин!
Затова и Ви уверяваме, че като Ваши партньори, офисите ни ще продължават да работят със същата пълна сила и прецизна работа, така че винаги да бъдем до ВАС, а Вие винаги да можете да разчитате на НАС!